Članki

ŠOLA  JYOTISHA  V  LJUBLJANI

Spoštovani

Pred kratkim se je v Slovenijo za dve leti preselil  Tusharnarayn Pr., jyotishi in vastu strokovnjak iz Indije. Je potomec iz družine jyotishijev. Znanje je s formalno izobrazbo pred 10 leti uspešno zaključil tudi na priznani Akademiji za jyotish (vedsko astrologijo) in vastu (vedsko arhitekturo) v New Delhiju. V naslednjih dveh letih bo imel jyotish in vastu šolo, ki z uvodnim in predstavitvenim predavanjem štarta ta ponedeljek 29. oktobra in sicer ob 16h na Inštitutu Vedanta na Žibertovi 27 v Ljubljani (Šiška, v bližini Tivolija).

Na predavnjih bom kot pomočnica in mentorica prisotna tudi jaz, kar pomeni, da boste učenci imeli res široko podporo na poti do tega vedskega znanja. V kolikor bi bilo potrebno, bom učitelja ob nepredvidenih situacijah lahko nadomeščala, tako da pouk ne bi nikoli izostal.

JYOTISH SVETOVALEC  ALI  VASTU SVETOVALEC

Po končani prvi stopnji bi posameznik lahko nadaljeval ali v smeri do samostojnega jyotish svetovalca ali pa se usmeril bolj na vastu.

Prva stopnja je namreč dovolj, da kandidat zmore pravilno razumeti povezavo med jyotishem in vastujem ter tako potem samostojno opravljati vastu na katerem koli področju bivanjske kulture, v arhitekturi v gradbeništvu ali pa krajinski arhitekturi (poslovni prostori, za dom, hiše, bloki, dvorane, urbanizem, pokrajina, parki, sobe, oprema…)

PREDAVANJA BODO POTEKALA PO STOPNJAH

Vse skupaj bi lahko izvedli ne v treh letih, kolikor sem za formalni študij potrebovala jaz, pač pa ravno zaradi dela v manjši skupini z dvema predavateljema v dveh letih, morda celo v letu in pol. Ker verjamem, da smo skupaj lahko močnejši, komaj čakam dan, ko bo med vami še kdo postal ne le moja stranka ali učenec, pač pa sodelavec. Tudi sicer vabljeni vsi, ki ste dovolj radovedni, da pogledate v del izjemnega vedkega znanja.

UVODNO PREDAVANJE

Prijazno vabljeni na predstavitveno prvo predavanje, ki bo potekalo: v ponedeljek 29.okt. ob 16h, na Inštitutu Vedanta, v zgornji učilnici, na Žibertovi ul. 27 v Ljubljani – Šiška, . Trajalo bo do 18.30. 

O nadaljevanju poteka študija pa se bomo dogovorili na srečanju. Za več informacij in prijave lahko oddate

–  meni osebno na tel. 031 345 804

– ali pa kar učitelju Tusharnaraynu na tel. 031 024 997

Oba se zelo veseliva druženja in skupnega učenja z vami.

Prijazen pozdrav,

za vas,Tatjana:)

 

 

RETROGRADNI MARS

Lunin mrk v retrogradnem Marsu